Van den Bergh Gevelonderhoud


Wat is betonrot?
Betonrot is een algemene benaming die wordt gebruikt voor schade aan het beton. Meestal wordt met betonrot bedoeld de schade die ontstaat doordat de stalen bewapening in het beton begint te roesten. Doordat roest uitzet, kan het beton gaan barsten en scheuren gaan vertonen. Betonrot kan worden veroorzaakt door het binnendringen van koolstofdioxide in de lucht of door binnendringen van chloriden. Vaak is de aantasting niet zichtbaar. Betonrot heeft een nadelige werking op de sterkte van het beton.

Er zijn verschillende manieren om betonschade te herstellen. Zo kan er worden gesaneerd en er kunnen delen die aangetast zijn worden vervangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden waarop betonschade bij u in de woning kan worden hersteld? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

laan v meerd 22 Small 390 520 90laan van meerdervoort afgewerkt 2 Small 390 520 90laan van meerdervoort afgewerkt 1  smalllaan v meerd  small